MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. | Rólunk
Európai uniós pályázatokkal kapcsolatos projektmenedzsmenttel, szervezetfejlesztéssel és üzleti tanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére.
európai unió, pályázatírás, projektmenedzsment, szervezetfejlesztés, pénzügyi tanácsadás, képzés, innováció, stratégia, tervezés, közbeszerzés, pályázatkészítés, nemzetközi pályázat, Horizont2020, Visegrád Fund
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
A MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. olyan magyar tulajdonú tanácsadó, amely képes a vállalati kört és a non-profit szektort érintő fejlesztési, pályázati és menedzsment igények azonnali lekövetésére, elemzésére és hatékony megoldások kidolgozására.
2000 PROJEKT

1200 ÜGYFÉL

400 MRD FT TÁMOGATÁS

33 MUNKATÁRS

14 ÉV

19 MEGYE

TANÁCSADÓI SZAKTERÜLETEINK

A magyar piacon kevesen nyújtanak mindenre kiterjedő szolgáltatást, amely magában foglalja a pályázatkészítést, közbeszerzést, projektmenedzsmentet, az üzleti stratégia megalkotását, a szervezetfejlesztést, valamint a pénzügyi tanácsadást.
Az energia- és környezetvédelem, gépipar, technológia, gyógyszeripar és egészségügy, IT, autóipar, oktatás, turizmus, település- és területfejlesztés, illetve a civil és nonprofit szféra területein egyaránt fordulhat a MAPI szakértőihez.

q

KAPCSOLATRENDSZER

A MAPI szaktudását hatékonyan egészíti ki a cégcsoport kiterjedt kapcsolatrendszere. Aktív tagjai vagyunk számos magyar és nemzetközi szervezetnek és ezáltal még inkább naprakész információval rendelkezünk a vállalkozások, non-profit és önkormányzati szektorban működő ügyfeleinket érintő problémákról.

q

EREDMÉNYEINK

1000 vállalati ügyfél, 85%-uk visszatérő megbízó, 98% feletti sikerráta. Egyedülálló szakmai kompetenciával és médiajelenléttel rendelkezünk, mely a hazai tanácsadók közül piacvezetővé emeli cégünket.

Vezérigazgatónk 2006-ban elnyerte „Az Év Fiatal Menedzsere”, majd 2010-ben és 2014-ben „Az Év Vállalkozója” díjat.

A MAPI 2004. ELEJÉN VEZETTE BE AZ MSZ EN ISO 9001 SZABVÁNYRA ÉPÜLŐ MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI RENDSZERÉT, MELYET 2004. DECEMBERÉBEN A CERTOP KFT. AUDITÁLT