Képzés, coaching

Kompetenciafejlesztő képzések

Partnereink igényeire a több mint 40 tematikusan különböző kompetenciafejlesztő képzést tartalmazó kínálatunkból tudunk megoldásokat nyújtani. A modulokból felépített képzéseink – melyek mindegyike saját fejlesztés – lehetővé teszik a tematika rugalmas alakítását, ügyfeleink igényeire szabását. Tréningjeinken legalább 80%-a gyakorlati foglalkozás, mely a mindennapi munkavégzésbe azonnal átültethető tudást ad. Több mint 20 fős tréneri csapattal dolgozunk, akik saját területük specialistái, továbbá tréningek mellett egyéni fókuszú vezetőfejlesztéssel és coachniggal is foglalkozunk.

Vezetői képzések

VEZETŐI KÉPZÉSEK MIRŐL SZÓL? KIKNEK AJÁNLJUK?
VEZETŐI KOMMUNIKÁCIÓ* Vezetői alapismeretek és vezetői kommunikációs gyakorlatok. Frissen kinevezett vagy kevesebb tapasztalattal bíró
vezetőknek, akik még nem vettek részt vezetőképzésen.
SZITUATÍV VEZETÉS* Haladó vezetőképzés a helyzetfüggő vezetési technika elsajátítására. Közép- és felsővezetőknek, akiknek változatos helyzetekben, különböző csoportokkal kell dolgozniuk és vezetői eszköztárukat szeretnék szélesíteni.
VÁLTOZÁSMENEDZSMENT KÉPZÉS* A változások természetéről, folyamatáról nyújtunk gyakorlati ismereteket szervezeti környezetben. Felkészítjük a vezetőket a változások bevezetésének folyamatára, a lehetséges kockázatok kezelésére. A változások bevezetéséért felelős vezetőknek és
projektmegvalósítóknak.
MENTORKÉPZÉS* Senior kollégák, belső oktatók képzése a betanítási és tudásátadási folyamatok fejlesztéséért. Mindazoknak, akik egy adott munkakörre, tevékenységre vagy munkafolyamatra tanítanak munkavállalókat és nem rendelkeznek tanári vagy pedagógiai ismeretekkel.
CÉLTUDATOS VEZETŐ Haladó vezetőképzés, tapasztaltabb vezetőknek: tervezés, irányítás, delegálás, visszajelzés, motiválás és konfliktuskezelés témakörök feldolgozása szituációs gyakorlatokkal. Akik összetett feladatokkal, nagy önállóságot és sok problémamegoldást igénylő helyzetekkel találkozó területeket vezetnek.
MOTIVÁLÓ VEZETŐ Haladó vezetőképzés a motivációs elméletekről és ezek gyakorlatba való átültetéséről. Azon vezetőknek, akik szeretnek megismerni és megérteni önmaguk és munkatársaik lehetséges motivációit.
ÉRTEKEZLETVEZETÉS ÉS MODERÁCIÓ A hatékony, gyors és célratörő értekezletek és megbeszélések lebonyolítását segítő képzés. Elsősorban közép- és felsővezetőknek, de mindenkinek ajánlott, akinek rendszeresen csoportos munkamegbeszéléseket kell vezetnie.
STRATÉGIAALKOTÁS MÓDSZERTANA KÉPZÉS Felsővezetői képzés a vállalati stratégiaalkotás kialakítását – elmélettől az akciótervig – segítő módszertanok átadásával és gyakorlásával. Stratégiaalkotásba bevont vezetőknek és stratégiaalkotó műhelymunkák moderátorainak.
SZERVEZETI KULTÚRAVÁLTÁS KÉPZÉS* Szemléletformáló képzés a szervezeti kultúraváltást elősegítő hozzáállás kialakítására. Szervezeti kultúraváltásban érintett vezetőknek és felelősöknek, de tágabb értelemben mindenkinek, akinek a kultúraváltás a napi munkavégzését érinti.
INNOVÁCIÓ MENEDZSMENT, TUDÁSHASZNOSÍTÁS KÉPZÉS* A produktív innovációs folyamatok és az innovációs környezet kialakításának megértését és bevezetését segítő képzés, mely javítja a szervezeten belüli tudásátadást és az új ötletek érvényesülését. Akik bármilyen szervezetben innováció menedzserként dolgoznak, vagy innovációs folyamatokat kell irányítaniuk.

*Uniós és/vagy államháztartási forrásból finanszírozott pályázatban elszámolható képzés

KOMMUNIKÁCIÓS KÉPZÉSEK

KOMMUNIKÁCIÓ KÉPZÉSEK MIRŐL SZÓL? KIKNEK AJÁNLJUK?
KOMMUNIKÁCIÓ TRÉNING* Kommunikáció alapismeretek és alapkompetenciák fejlesztése. Akik még nem vettek részt kommunikáció képzésen.
ASSZERTÍV KOMMUNIKÁCIÓ* A hatékony és eredményes önérvényesítés kommunikációja, haladó képzés. Akik jobb önérvényesítésre, határozottabb fellépésre és kommunikációs eszköztáruk bővítésére vágynak.
ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KOMMUNIKÁCIÓ* Haladó kommunikáció képzés ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaknak, szituációs gyakorlatokkal. Akik nap mint nap közvetlenül ügyfelekkel tartják a kapcsolatot.
PANASZKEZELÉS KOMMUNIKÁCIÓ* Haladó kommunikáció képzés ügyfélszolgálati munkatársaknak speciálisan panaszkezelési helyzetek megoldásához. Akik munkájuk során sok panasszal, problémával vagy reklamációval találkoznak, legyen az külső vagy belső.
TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KOMMUNIKÁCIÓ* Haladó kommunikáció képzés telefonos ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaknak, szituációs gyakorlatokkal. Telefonos ügyfélszolgálati munkát végzőknek.

*Uniós és/vagy államháztartási forrásból finanszírozott pályázatban elszámolható képzés

EGYÜTTMŰKÖDÉS / CSAPATÉPÍTÉS

EGYÜTTMŰKÖDÉS / CSAPATÉPÍTÉS MIRŐL SZÓL? KIKNEK AJÁNLJUK?
EGYÜTTMŰKÖDÉS FEJLESZTÉS* Az együttműködés fejlesztésével javítjuk az egyének, munkacsoportok és társosztályok közötti munkavégzést és információáramlást. Ahol az együttműködés nem zökkenőmentes.
CSOPORTOS VÁLTOZÁSKEZELÉS* A változás lépéseinek, folyamatának és hatásainak ismertetésén túl lehetőség van konkrét, a vállalat aktuális igénye szerint meghatározott változtatások bemutatására és betanítására. Kiváló kiegészítője egy szervezetfejlesztési folyamatnak. Ajánljuk új folyamatok bevezetésekor vagy szemléletigazítás esetén ezt a maximum 20 fő részvételével tartható képzést.
NAGYCSOPORTOS CSAPATÉPÍTÉS Csapatjátékokkal és együttműködés fejlesztő feladatokkal feltöltött egy vagy több napos program, ahol a vidámság és a maradandó élmény garantált. Cégeknek és vállalatoknak, ahol akár 200 fő együttes mozgatására és szórakoztatására van szükség.

*Uniós és/vagy államháztartási forrásból finanszírozott pályázatban elszámolható képzés

HATÉKONYSÁGFEJLESZTÉS / STRESSZKEZELÉS

STRESSZKEZELÉS ÉS HATÉKONYSÁGFEJLESZTÉS MIRŐL SZÓL? KIKNEK AJÁNLJUK?
KONFLIKTUSKEZELÉS A MUNKAHELYEN* Konfliktuskezelési technikák elsajátítása szituációs gyakorlatokon keresztül. Mindenkinek, akinek problémát jelent a munkahelyi konfliktus vagy szélesíteni szeretné konfliktus megoldási eszköztárát.
PROBLÉMAMEGOLDÓ GONDOLKODÁS FEJLESZTÉSE* A problémamegoldó gondolkodás fejlesztése szemléletformálással és sok gyakorlattal. Akik a napi munkájuk során váratlan problémákkal szembesülnek és azoknak is, akik gondolkodási képességüket szeretnék játékos formában fejleszteni.
ÖNISMERET ÉS SZEMÉLYES HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE* Önismereti elemekben bővelkedő képzés, ahol az egyéni problémák, elakadások tisztázásán túl a hatékonyabb kommunikáció és személyes önérvényesítés elérése a cél. Akik szeretnék céljaikat hatékonyan elérni határozottabb fellépéssel és magabiztosabb kommunikációval.
STRESSZKEZELÉS A stresszről alkotott tudás szélesítése és a hozzáállás helyes szemléletének kialakítása. Akik fokozott stresszhatásoknak vannak kitéve munkahelyükön és szeretnének hatékony stresszkezelési technikákat tanulni.
MENTÁLHIGIÉNÉ
(WORK-LIFE BALANCE)
Az egészségesnek maradás tudománya. Akik hosszú távon szeretnék egyensúlyban tartani a sikeres munkavégzést és a boldog magánéletet.
REKREÁCIÓS TECHNIKÁK Ajánljuk mindenkinek, aki aktív feltöltődést szolgáló egyéni és csoportos rekreációs technikákat szeretne elsajátítani: mozgásos és imaginatív gyakorlatokon keresztül. Akik erős stresszhatásnak vannak kitéve.

*Uniós és/vagy államháztartási forrásból finanszírozott pályázatban elszámolható képzés

ÉRTÉKESÍTÉSI KÉPZÉSEK

ÉRTÉKESÍTÉSI KÉPZÉSEK MIRŐL SZÓL? KIKNEK AJÁNLJUK?
ÉRTÉKESÍTÉSI TECHNIKÁK* Értékesítői kommunikációs alapképzés, ahol az értékesítési technikákról, módszerekről szituációs gyakorlatokon keresztül lehet tanulni. Akik még nem vettek részt értékesítői kompetenciafejlesztő képzésen.
TÁRGYALÁSTECHNIKA* Haladó képzés, különböző tárgyalási technikák szituatív gyakorlásával, csoportdinamikai és személyiségpszichológiai ismeretekkel. Akik rendszeresen nagy felelősséggel járó tárgyalásokat vezetnek.
PROFESSZIONÁLIS ÉRTÉKESÍTÉS Haladó értékesítői képzés professzionális technikák gyakorlásával, esetpéldákkal és legjobb gyakorlatok bemutatásával. Tapasztalt értékesítőknek ajánljuk eszköztáruk fejlesztéséhez és karbantartásához.
HIDEGHÍVÁSI TECHNIKÁK Értékesítői alapképzés, a hideghívási technikák elsajátítására, ahol a módszerekről szituációs gyakorlatokon keresztül lehet tanulni. Olyan értékesítők számára, akik potenciális ügyfeleket szólítanak meg telefonon keresztül.

*Uniós és/vagy államháztartási forrásból finanszírozott pályázatban elszámolható képzés

HR TERÜLET KÉPZÉSEI

HR TERÜLET KÉPZÉSEI MIRŐL SZÓL? KIKNEK AJÁNLJUK?
TRÉNERKÉPZÉS Professzionális trénerképzés vállalati belső trénereknek. A tréningek tervezését, megtartását, értékelését elsajátító kompetencia és személyiségfejlesztő képzés. Akik trénerré szeretnének válni.
KULCSKOMPETENCIA FEJLESZTÉS Munkavállalói és álláskeresői kompetenciák fejlesztése állandó munkával nem rendelkező vagy állásukat éppen elveszítő alkalmazottaknak. Cégeknek, akik outplacement szolgáltatásuk részévé
tennék a képzést.
HR ESZKÖZTÁR FEJLESZTÉSE A HR által használt folyamatok és azok eszköztárának fejlesztése, különös tekintettel a kiválasztási, beillesztési, mérés-értékelési és AC szervezési területekre. HR generalistáknak, HR specialistáknak és HR vezetőknek egyaránt.
HR INTERJÚTECHNIKÁK A toborzás-kiválasztás folyamatában nélkülözhetetlen hatékony interjútechnikák bemutatása és betanítása. Személyes interjúztatási kompetenciák fejlesztése a gyakorlatban. Mindenkinek, akinek a kiválasztási folyamatban interjúztatnia kell.

*Uniós és/vagy államháztartási forrásból finanszírozott pályázatban elszámolható képzés

SPECIÁLIS KÉPZÉSEK

SPECIÁLIS KÉPZÉSEK MIRŐL SZÓL? KIKNEK AJÁNLJUK?
PROJEKTMENEDZSMENT SZEMLÉLET KIALAKÍTÁSA* Projektmenedzsment szemléletet és projektvezetési alapokat adó képzés. Akik projektalapú működésre állnak át.
PREZENTÁCIÓTECHNIKA FEJLESZTÉS* Vizuális prezentáció összeállítása és előadása korszerű eszközökkel. Akinek gyakran kell több ember előtt prezentálnia és fejleszteni szeretné eszköztárát, kommunikációs kompetenciáit.
IDŐGAZDÁLKODÁS FEJLESZTÉS* Feladatok priorizálása és időgazdálkodási technikák ismertetése a hatékonyabb munkavégzésért. Elsősorban közép- és felsővezetőknek, de mindenkinek ajánlott, aki időzavarba szokott kerülni munkahelyi feladatainak elvégzése közben.
LEAN ALAPKÉPZÉS* A LEAN menedzsment alapvető elveinek és módszereinek megismerése, valamint a LEAN programok bevezetéséhez szükséges alapvető ismeretek megszerzése. A képzés ajánlott mindenkinek, aki szeretné elsajátítani és fejleszteni a LEAN szemléletű gondolkodásmódot.
MOTIVÁCIÓS TRÉNING Motivációs élmény tréning, melynek eredménye elhatározások, döntések meghozatala, feltöltődés és megújult erő a mindennapi munkához való visszatéréskor. Felsővezetőknek, vezetőknek vagy munkacsoportoknak, teljes munkahelyeknek.
RUGALMAS FOGLALKOZTATÁS
SZEMLÉLETFORMÁLÁS
Rugalmas foglalkoztatási formákkal könnyebb és sikeresebb a megfelelő a humán erőforrás megtalálása és megtartása. Hatására munkavállalói elköteleződés és hatékonyság nő, a fluktuáció csökken. Döntéshozóknak, középvezetőknek és HR munkatársaknak.

*Uniós és/vagy államháztartási forrásból finanszírozott pályázatban elszámolható képzés

Felnőttképzési engedélyszámunk: E/2022/000022

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/004238

Minőségirányítási Kézikönyv – Minőségpolitika

Telefon:

+36(20) 558 8803

Címünk:

1037 Budapest, Körtvélyes utca 15.

E-mail:

mapi@mapi.hu

A webhely szolgáltatásainak fenntartása, fejlesztése, valamint a felhasználói élmény fokozása érdekében ún. sütiket (cookie-kat) használ. A Webhely használatával Ön elfogadja az oldal sütikre vonatkozó összes aktuális irányelvét. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás